TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

MAJLIS CATERING AQIQAH

>> Sunday, October 23, 2011

Assalamu’alaikum Wrmbth,
Mencari Catering perkahwinan ? Catering in kl ? Catering Selangor? Aqiqah catering? Katerer aqiqah murah? caterer in kl?
Kami di Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah kini menyediakan perkhidmatan catering aqiqah  dengan kambing yang disembelih sendiri oleh kami. Khidmat catering majlis aqiqah ini ditawarkan kepada seluruh kawasan SELANGOR (Klang, Pelabuhan Klang, Shah Alam, Petaling Jaya, Setia Alam, Meru dan Kapar) dan KUALA LUMPUR. catering untuk aqiqah. Harga kambing panggang

Kami menyediakan khidmat aqiqah anak anda pada harga berpatutan dan murah bersesuaian menurut kehendak pelanggan yang mengharapkan layanan terbaik bagi katering akikah.

AJUKAN PERTANYAAN pada Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah

Kambing akikah yang disembelih cukup syarat iaitu Sihat, Cukup umur dan tidak cacat. Maklumat lanjut boleh KLIK UNTUK SYARAT BINATANG SEMBELIHAN

harga kambing bakar
Bagi mereka yang tertanya-tanya hukum aqiqah dalam islam  bolek klik link berikut untuk menjawab segala persoalan dan hukum aqiqah yang sering membelenggu fikiran.
  1. Persoalan  Aqiqah
  2. Hukum Aqiqah Menggunakan Kambing Boer
  3. Hukum Sembelihan Wanita
  4. Hukum Akikah dan Korban serentak
  5. Maksud Aqiqa 
  6. Perbezaan Qurban Aqiqah
  7. Hikmah Ibadah Qurban
Pakej aqiqah ini istimewa bagi anda yang berusaha memenuhi tuntutan sunat muakkad dalam islam.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP