TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Mac 2013

>> Wednesday, March 6, 2013

Assalamu'alaikum Wrmbth. Mac 2013 sudah menjelang tiba. Musim cuti sekolah dan kenduri kahwin. Sudah menjadi kebiasaan untuk menyekalikan penyembelihan kambing aqiqah dan dihidangkan bersama majlis kenduri kahwin. Cuma, kena rujuk ustaz yang arif, kerana menurut apa yang kami tahu orang bukan islam tak boleh makan daging kambing aqiqah. Wallahu'alam.

Stok Kambing aqiqah bagi bulan Mac ini sentiasa ada insyaallah. Adalah menjadi tugas kami dalam menyediakan bekalan kambing aqiqah yang cukup syarat dan menyumbang menghidupkan sunah nabi SAW . Kami akan menguruskan tanggungjawab tersebut sebaik mungkin. Terima kasih kepada pelanggan  kerana  menggunakan khidmat kambing aqiqah Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah sehingga kini. Buat pengetahuan semua perkhidmatan Kambing aqiqah kami meliputi Shah Alam Klang Subang dan Petaling. Kerap juga kami menerima panggilan dari Johor, Negeri Sembilan dan lain lain tetapi terletak diluar liputan.

Maklumat kambing aqiqah bekalan kami adalah seperti dibawah:


Harga Kambing Aqiqah: RM750~900

Jenis haiwan : Biri Biri dan Kambing Aqiqah


Umur Kambing  : Cukup syarat aqiqah


Tahap Kesihatan Kambing Aqiqah: Sempurna fizikal dan tiada kecacatan


Berat kambing : 30~50kg


Amat mudah ke kandang kami melalui lebuhraya NKVE di susur keluar KLANG BANDAR BUKIT RAJA. Hubungi kami di talian 0192653791 AZMI atau SMS sahaja. Kepuasan anda, keselesaan kami. Apa tunggu lagi kambing aqiqah shah alam klang subang dan petaling

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP