Kambing Aqiqah Mac 2013

Assalamu'alaikum Wrmbth. Mac 2013 sudah menjelang tiba. Musim cuti sekolah dan kenduri kahwin. Sudah menjadi kebiasaan untuk menyekalikan penyembelihan kambing aqiqah dan dihidangkan bersama majlis kenduri kahwin. Cuma, kena rujuk ustaz yang arif, kerana menurut apa yang kami tahu orang bukan islam tak boleh makan daging kambing aqiqah. Wallahu'alam.

Stok Kambing aqiqah bagi bulan Mac ini sentiasa ada insyaallah. Adalah menjadi tugas kami dalam menyediakan bekalan kambing aqiqah yang cukup syarat dan menyumbang menghidupkan sunah nabi SAW . Kami akan menguruskan tanggungjawab tersebut sebaik mungkin. Terima kasih kepada pelanggan  kerana  menggunakan khidmat kambing aqiqah Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah sehingga kini. Buat pengetahuan semua perkhidmatan Kambing aqiqah kami meliputi Shah Alam Klang Subang dan Petaling. Kerap juga kami menerima panggilan dari Johor, Negeri Sembilan dan lain lain tetapi terletak diluar liputan.

Maklumat kambing aqiqah bekalan kami adalah seperti dibawah:


Harga Kambing Aqiqah: RM750~900

Jenis haiwan : Biri Biri dan Kambing Aqiqah


Umur Kambing  : Cukup syarat aqiqah


Tahap Kesihatan Kambing Aqiqah: Sempurna fizikal dan tiada kecacatan


Berat kambing : 30~50kg


Amat mudah ke kandang kami melalui lebuhraya NKVE di susur keluar KLANG BANDAR BUKIT RAJA. Hubungi kami di talian 0192653791 AZMI atau SMS sahaja. Kepuasan anda, keselesaan kami. Apa tunggu lagi kambing aqiqah shah alam klang subang dan petaling

Comments

Popular Posts