TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Bandar Putri Klang

>> Tuesday, February 21, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, hari ahad ini kami mendapat undangan majlis aqiqah di Bandar Putri Klang. Bukan sebagai tetamu tetami sebagai organisasi yang diberi kepercayaan untuk menyediakan perkhidmatan kambing aqiqah. Pelanggan kami dari bandar Putri telah menghubungi kami seawal bulan februari untuk menempah kambing aqiqah golek Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah yang mendapat tempat di hati dan tak lupa juga perut para tetamu. Sekarang ni ramai ibu bapa pilih hidangan kambing aqiqah untuk digolekkan atau panggang dan tidak kurang juga yang memilih hidangan kari kambing kami. Insyaallah kami akan cuba sedaya upaya.

kambing aqiqah golek
Perang kambing aqiqah golek daripada para kambing sekalian

Harga Kambing Golek
Majlis dijangka mula jam 11 pagi jadi kami perlu sampai lebih awal supaya tetamu VIP berupa kambing aqiqah golek dapat dihidangkan. Boleh saya jamin hidangan ini akan disapu bersih oleh hadirin hadirat majlis aqiqah nanti. Daripada maklumbalas pelanggan kami yang lepas, sos lada hitam dan kambing golek kami memang sedap, setakat ini masih mampu mengekalkan kualiti syukur alhamdulillah. Sebagai manusia kami memang tidak lari daripada kesilapan dan kami belindung pada Allah swt agar menjauhi kami daripada perkara yang tidak diingini. Tambahan pula ibadat aqiqah adalah sunnat muakkad iaitu yang sangat dituntut agar ibubapa melakukannya agar anak yang dilahirkan tertutup keaibannya. Sama sama kita doakan insyaallah. Baik, akhir kata buat tetamu kami ahad ini, nantikan kambing aqiqah golek Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah. Insyaallah

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP