TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Feral Raya Korban

>> Tuesday, November 1, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Dengan izin Allah, kami berjaya mendapatkan Stok kambing Feral bagi Raya Korban 2011. Kambing kambing ini sihat belaka dan besar saiznya.

Dari pengalaman kami menternak kambing, baka kambing feral ini dagingnya banyak dan tidak berbau ditangan penyembelih berpengalaman.

Berat Kambing feral hidup adalah 40kg dan segala urusan menyembelih, lapah dan hantar ke rumah anda.

Hubungi kami sementara stok masih ada. 0192653791

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP