TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

AQIQAH MENURUT ISLAM

>> Friday, November 4, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth, Bagaimana Melaksanakan Aqiqah menurut islam ? Ibu bapa mengharapkan ibadat aqiqah anak mereka menuruti sunnah Rasulullah SAW dan yang paling penting diterima Allah SWT.

kambing aqiqah

Persoalannya, bagaimana melaksanakan aqiqah menurut islam ? Hari ini, kita boleh saksikan amalan aqiqah disambut baik oleh segenap golongan masyarakat islam di Malaysia dan seperti ibadat yang lain, ilmu dan pengetahuan diperlukan supaya mendapat hasil terbaik bagi aqiqah anak.

Blog ini telah mengupas banyak persoalan aqiqah yang membelenggu masyarakat kita. Anda boleh rujuk APA ITU AQIQAH dan HUKUM AQIQAH menurut islam. Klik sahaja link tersebut bagi menjawab persoalan aqiqah anak anda.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP