TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Senyum Kambing dengan Keputusan SPM

>> Thursday, March 24, 2011

Assalamua'laikum Wrmbth,

Kami di Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah mengucapkan syabas dan tahniah kepada para pelajar dan ibubapa yang bertungkus lumus mempersiapkan anak-anak mereka dengan ilmu. Lihatlah hasilnya melalui kejayaan mereka melalui keputusan SPM mereka.


Sesungguhnya, kami rindu dengan zaman belajar tersebut. Wallahua'lam.

Bagi mereka yang kurang cemerlang, jangan putus asa dan ambil iktibar dari pengalaman ini kerana pelajaran hidup yang paling penting dapat dipelajari dari ujian dan dugaan. Ramai orang berjaya dalam hidup mereka, kurang berjaya dalam pelajaran mereka. Orang berjaya mencipta kejayaan, orang gagal mencipta alasan

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP