TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Golek 2013

>> Thursday, February 7, 2013

Assalamu'alaikum Wrmbth, musim kambing aqiqah golek semakin membara. Begitu tinggi selera orang Malaysia untuk melaksanakan aqiqah dan memanggang kambing aqiqah tersebut untuk hidangan tetamu yang terdiri daripada sahabat handai, jiran tetangga dan lain2.

Create your own banner at mybannermaker.com!

Kami dengan amanah yang diberikan insyaallah akan menyembelih kambing aqiqah dan memanggang kambing tersebut. Kambing aqiqah golek ini akan di bakar di rumah tuan puan semasa majlis aqiqah berlangsung. Panas dari dapur pemanggang.

Salah satu pesanan kambing aqiqah golek dari pelanggan tetap kami

Kambing dipanggang dan di potong semasa majlis
Create your own banner at mybannermaker.com!
Gambar diatas diambil di rumah pelanggan semasa majlis berlangsung. Kambing aqiqah golek ini dipanggang oleh ahlinya yan gberpengalaman. Kambing golek yang telah siap di peram dengan rempah ratus dan sebati dengan daging kambing langsung dipanggang dan menghangatkan majlis anda. Bagi tempahan kambing aqiqah golek, sila hubungi Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah.

Inginkan khidmat kambing aqiqah golek di tempat anda? Apa tunggu lagi. Hubungi kami sekarang

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP