TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Harga Kambing Aqiqah Februari 2013

>> Tuesday, February 5, 2013

Assalamu'alaikum Wrmbth. Sekejap saja sudah bulan Februari 2013 bukan. Bagi bulan februari ini marilah kita sama2 menghidupkan sunah nabi SAW dengan menyembelih kambing aqiqah bagi ahli keluarga tersayang. Jangan bimbang tentang bekalan kambing aqiqah. Kami akan uruskan urusan tersebut. Pelanggan kami yang berhasrat menunaikan ibadat sunat ini usah khuatir dengan proses yang memeningkan kepala. Terima kasih kerana terus setia menggunakan khidmat kambing aqiqah dan korban Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah. Khidmat Meliputi Kambing aqiqah Shah Alam Klang Subang dan Petaling

Sempena kedatangan bulan februari 2013, meraikan cahaya mata dengan kambing aqiqah lebih baik dari menyambut Hari Valentine. Jauhi perkara haram dan dekatilah sunnah Nabi SAW. Sesungguhnya Allah swt menilai sesuatu amal berdasarkan niat dihati. Maklumat harga terkini kambing aqiqah yang kami bekalkan bagi santapan anda sekeluarga.


Harga Kambing: RM750~900 (Bergantung pada saiz dan berat kambing)

Jenis haiwan yang disediakan : Biri Biri dan Kambing Aqiqah


Umur Kambing Aqiqah : Cukup syarat aqiqah


Tahap Kesihatan: Sempurna fizikal dan tiada kecacatan


Berat kambing Aqiqah : 30~50kg


Bagaimana untuk ke kandang kambing kami? Anda perlu melalui lebuhraya NKVE di susur keluar KLANG BANDAR BUKIT RAJA, Kambing aqiqah kami menanti kunjungan anda. Hubungi kami di talian Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah. Kepuasan anda, keselesaan kami. Apa tunggu lagi kambing aqiqah shah alam klang subang dan petaling

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP