TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Januari 2013

>> Thursday, January 10, 2013

Assalamu'alaikum Wrmbth kepada Anda semua para pelanggan yang dihargai, Terima kasih kerana terus setia menggunakan khidmat kambing aqiqah dan korban Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah. Kamiamat menghargai kepercayaan yang diberikan anda bagi melaksanakan ibadah penyembelihan kambing aqiqah untuk insan tersayang. Kami juga ingin mengucapkan selamat tahun baru 2013 dan semoga kelahiran individu baru dalam keluarga anda akan menjadi manusia soleh dan solehah insyaallah. Khidmat Meliputi Kambing aqiqah Shah Alam Klang Subang dan Petaling TELEFON atau SMS 0192653791 SEGERA


Sempena kedatangan tahun baru Masihi, disini kami sertakan info harga terkini kambing aqiqah yang kami bekalkan bagi santapan anda sekeluarga.

Harga Kambing Aqiqah: RM750~900 (Bergantung pada saiz dan berat kambing)

Jenis haiwan yang disediakan : Biri Biri dan Kambing Aqiqah

Umur Kambing: Cukup syarat aqiqah

Tahap Kesihatan: Tiada kecacatan dan sihat untuk sembeliahn insyaallah

Berat kambing Aqiqah : 30~50kg

Khidmat sampingan yang disediakan selain kambing aqiqah : Khidmat masakan kari, kurma dsb, kambing golek, katering
Seperti biasa, kandang kambing kami berada di Klang selangor. Berhampiran dengan susur keluar NKVE KLANG BANDAR BUKIT RAJA, Pemilihan kambing aqiqah boleh diamanahkan kepada kami atau pun pilih sendiri. TELEFON ATAU SMS kami di talian 0192653791 dan . Insyaallah kami akan laksanakan seberapa dekat yang boleh menurut kehendak syarak supaya ibadah kambing aqiqah ini diterima Allah swt. Apa tunggu lagi kambing aqiqah shah alam klang subang dan petaling

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP