TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Loading...

Pakej Kambing Aqiqah

AQIQAH MURAH!!! LEMBU AQIQAH (SIAP SEMBELIH LAPAH HANTAR, UNTUK TEMPAHAN LEMBU )

KAMBING BIRI BIRI DAMARA +-40kg RM790 (berat hidup) +-45kg RM790 (berat hidup) - Harga siap sembelih n Hantar

KAMBING JAMNAPARI 38-45KG & KAMBING FERAL & KAMBING BIRI-BIRI RM790 STOK HABIS!!! Harga siap sembelih n Hantar

KAMBING BOER +-35kg Hidup STOK HABIS RM790 !!!
Hubungi UMM BARAQAH 0192653791 atau SMS Saja

LAKSANAKAN AQIQAH PASTIKAN UMM BARAQAH

Kambing Aqiqah Disember 2013

>> Sunday, December 23, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Cuit sekolah ini promosi kambing aqiqah khusus kepada para pelanggan kami yang dihargai. Kambing aqiqah cukup syarat menanti anda untuk memenuhi tuntutan ibadat sunat muakkad ini. Hanya kambing yang sihat dan memenuhi terma2 yang disyariatkan akan disediakan untuk penyembelihan ibadat aqiqah.Butir butir kambing aqiqah adalah sperti berikut.

Jenis kambing aqiqah : Kambing Malaysia dan Biri biri
Berat Kambing: Anggaran berat kambing aqiqah adalah +-30~50kg
Harga Kambing: RM750~900 bergantung pada kambing
Nilai tambah pada kambing aqiqah kami: Sembelihan dan penghantaran disediakan. Khidmat masakan dan katering (kambing kari, kurma dan kambing golek bbq bergantung pada permintaan anda)

Kami memelihara dan membiak kambing dan berpengalaman luas mengendalikan permintaan kambing aqiqah dan korban. Sila hubungi kami untuk untuk tempahan kambing aqiqah dan juga tujuan lain. Insyaallah akan kami laksanakan sebaik mungkin amanah tuan puan.

Sesungguhnya perlaksaan ibadah sunat dengan menyembelih kambing aqiqah ini insyaallah alan membawa keberkatan kepada hidup anak kita di kemudian hari. Wallahu'alam. HUBUNGI AZMI 0192653791

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP