TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Berapa Harga Kambing Aqiqah Jun

>> Friday, June 1, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Berapa harga Kambing aqiqah untuk jun 2012? Jangan risau, disini kami sertakan harga mampu milik bagi ibu bapa yang berhasrat melaksanakannya. Lagipun ini untuk tujuan ibadat, kambing aqiqah yang disediakan perlu memenuhi syarat2 nya.

Harga Kambing : RM780

Berat Kambing Aqiqah Jun 2012 : +-40kg

Jenis Kambing bagi Aqiqah : Biri Biri dan Kambing Kacuk

Tempoh tempahan : 1bulan sebelum tarikh majlis dah ok, Bagi kes kecemasan seperti 1 hari sebelum aqiqah insyaalah diberikan pertimbangan wajar menurut kapasiti semasa kami.
Sekalai lagi, kami memohon jasa baik tuan puan untuk memaklumkan kedatangan anda ke kandang kami lebih awal supaya kami dapat memberikan layanan sewajarnya. Proses pemilihan kambing aqiqah juga akan berjalan lebih lancar. Insyaallah. Sila Dail dan Hubungi 0192653791 Azmi dan untuk Tempahan kambing aqiqah

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP