TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah

>> Tuesday, October 30, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Bismillahirrahmanirrahim. Allahumma Solli Ala Saidina Muhammad. Kambing Aqiqah untuk permintaan tuan puan insyaallah sentiasa ada dikandang kami. Berikut adalah Spesifikasi kambing aqiqah yang kami sediakan di kandang. Semoga niat tuan puan untuk melaksanakan tuntutan syariat agama islam melalui penyembelihan kambing aqiqah ini akan diterima Allah.

Butir-butir Kambing Aqiqah bagi November 2012.

Berat Kambing untuk Aqiqah (Purata) : +- 40kg

Jenis Kambing untuk Sembelihan Aqiqah : Kambing Biri-biri dan Kambing Kampung (Selagi Stok Masih ada)

Harga Jualan Kambing Aqiqah : RM800
Sila Hubungi Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah untuk tempahan lanjut. JIka tuan puan berhasrat memimilih sendiri kambing aqiqah diharapa dapat memaklumkan kami terlebih dahulu supaya kami dapat memberikan khidmat terbaik. Laksanakan Aqiqah pastikan Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah

Mulai 30 November 2012, segala posting berkenaan ternakan kambing di kandang kami akan dipaparkan di blog http://ternakkambingmalaysia.blogspot.com Ini bagi memudahkan penyusunan artikel di blog ini supaya lebih teratur. Salam penternakan. Wallahua'lam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP