TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Biri Biri Aqiqah

>> Sunday, September 9, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Bagi memenuhi keperluan permintaan tuan puan yang pelbagai, kami juga menyediakan perkhidmatan sembelihan kambing biri biri aqiqah. Alhamdulillah, bekalan kambing biri biri ini sentiasa ada di kandang untuk tujuan sembelihan anda. Ciri ciri kambing biri biri aqiqah ini adalah seperti berikut:

kambing biri biri aqiqah
Kambing biri biri damara untuk aqiqah dan korban.

kambing biri biri aqiqah
Banyak lagi atas kandang ni untuk pilihan anda

Jenis Kambing: Biri Biri Damara aka Damara Lamb
Umur biri biri : 1 tahun dan lebih atau telah bersalin 2 pasang gigi (kambing biri2 matang lebih cepat dari kambing biasa)
Berat kambing biri biri : +-40kg 
Harga: Bergantung pada harga semasa : Harga 9 Sept RM780 Siap Sembelih dan Hantar

Hubungi  Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah. Kambing biri biri aqiqah untuk tujuan aqiqah dan korban, stok sentiasa ada insyaallah. Pengalaman terkumpul lebih 6tahun dalam menguruskan ibadat aqiqah dan korban anda insyaallah.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP