TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah dan Kem Tentera Sungai Besi

>> Tuesday, September 4, 2012

 Assalamua'alaikum Wrmbth, bulan syawal ni banyak tempahan kambing aqiqah dan golek. Dalam tempahan tersebut terbukalah peluan masuk tempat yang susah nak masuk. Contohnya Kem Tentera Sungai Besi. Dapat permintaan untuk aqiqahkan anak cucu Dato' XXXXX (top secret). Tak sangka pula dalam kem ni ada rumah selain kem askar.

Kira sampailah saya disini kem sungai besi bawa kambing aqiqah. Entah bila lagi ada kesempatan



Alhamdulillah, bela kambing ni ada sunnah lain selain jadi penggembala kambing. Pada masa yang sama kita jadi peniaga seperti baginda dan tolong umat islam lakukan khidmat ibadah aqiqah menggunakan kambing. Pada masa yang sama luaskan permandangan juga dengan masuk dalam tempat seperti kem tentera sungai besi ni.

Saya tak ambil gambar didalam kem atas sebab keselamatan, nanti jadi macam kes di kem tentera terendak melaka, menyamar jadi pegawai tentera untuk masuk kem. Naya2, siapa nak jaga kambing saya di kandang.

Nak masuk pun security ketat. Gambar tak boleh ambil sebarangan, kena cop spy pula nanti. Hehe

Regimen tentera darat yang berkubu disini.
Selamat melaksanakan ibadat aqiqah tuan puan. Walau di dalam kem sungai besi sekalipun

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam















  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP