TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Harga Kambing Ogos

>> Wednesday, August 1, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Selamat berpuasa di bulan ramadhan yang mulia ini. Bulan ulang tahun kemerdekaan Malaysia daripada penjajahan fizikal. Jadi bebaskan roh dan minda anda dari penjajahan mental kerana jika anda tidak bebas pasti ada yang menjajah dengan racun. Balik pada topik utama artikel ini, harga kambing aqiqah bulan ogos seperti biasa dan tidak banyak perubahan berbanding bulan lepas.

Butir2 kambing aqiqah bulan ogos 2012


Harga Kambing : RM780 Siap sembelih lapah dan hantar

Jenis Kambing Aqiqah : Biri Biri Merino dan Kambing Kacuk. (Lembu aqiqah juga tersedia)

Berat Kambing Sembelihan : +-40kg

Cara Tempahan : Telefon awal supaya proses pemilihan kambing aqiqah di kandang berjalan lancar.

Syabas kerana menghidupkan amalan ibadat aqiqah di akhir zaman ini. Zaman dimana pahala menghidupkan sunnah Rasulullah SAW mendapat ganjaran berganda. Semoga sembelihan kambing aqiqah anda diterima Allah swt melalui rezeki yang halal dan berkat. Insyaaallah.Hubungi Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah di talian 0192653791 Azmi 

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP