TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Julai 2012

>> Sunday, July 1, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Tawaran harga menawan bagi perlaksanaan kambing aqiqah khusus buat anda semua pelanggan kami yang dihargai. Harga kambing terbaik dari ladang kambing Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah khas untuk anda. Dengan kambing aqiqah cukup syarat yang ditetapkan oleh agama islam apa tunggu lagi hubungi kami, insyaallah kami akan laksanakan amanah anda ini.

Bagi bulan Julai 2012, Spesifikasi kambing aqiqah adalah seperti berikut:


Jenis kambing untuk Sembelihan Aqiqah : Biri2 dan Kambing Kacuk

Keadaan Kambing : Memenuhi semua syarat syariat perlaksanaan aqiqah

Berat Kambing Hidup : +-40kg
Harga Kambing Aqiqah : RM780
Masa tempahan: Seelok2nya seawal 1 bulan, Kami akan cuba memenuhi permintahan aqiqah anda semampu yang boleh. Insyaallah
 Rebutlah peluang melaksanakan aqiqah pada hari ke tujuh kelahiran sebagaimana disarankan oleh Rasulullah SAW dalam hadis sahih. Kambing aqiqah Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah. Hubungi Azmi 0192653791 . Harga kambing berpatutan kualiti diutamakan.

PS: Mulai 1 Nov 2012 Semua artikel berkenaan ternak kambing dan pengalaman mengembala kambing telah dipindahkan ke http://ternakkambingmalaysia.blogspot.com untuk kemudahan semua pihak. Blog kambinghalal adalah blog rasmi syarikat kami dan khusus mengenai artikel kambing aqiqah. Terima kasih atas sokongan anda semua. Wallahu'alam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP