TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

My Way is Kambing Kampung

>> Saturday, May 12, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Al Quran dan Sunnah memang ikutan kita. Tapi sekali sekala ada juga lagu yang menjentik minda kerana kena pada batang hidung sendiri. Lagu kegemaran Tun Mahathir Mohamad (saya bukan peminat setia Tun tetapi nampaknya lagu ni memang bermakna). Mari dengar sikit2 lagu Frank SInatra My Way ni
Biar apa orang kata tentang penternakan dan kerja sendiri ni, usaha dan hasilnya  bergantung pada diri kita sendiri. Kita ketawa, gembira dan berduka tetapi jangan lupa setiap sesuatu ada hikmahnya. Insyaallah. Selebihnya tawakal pada Allah SWT.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP