TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Mei 2012

>> Tuesday, May 1, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Info harga kambing aqiqah bekalan kami bagi bulan Mei adalah seperti berikut:


Harga Kambing Aqiqah : RM780

Jenis Kambing untuk sembelihan Aqiqah : Biri Biri dan Kambing Kacuk. Lembu juga disediakan (tapi kami jual perekor dan bukan perbahagian)

Berat Kambing : +- 40kg

Saranan Tempoh Tempahan : Selagi stok masih ada, insyaallah setakat ni kambing sentiasa ada.
Bagi mereka yang berhajat menyembelih lembu untuk aqiqah, harga lembu bergantung  pada berat dan jenis. Tidak seperti sembelihan kambing aqiqah , lembu aqiqah dapat dilaksanakan untuk 7 bahagian seperti ibadat korban. Sila hubungi kami Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah bagi tempahan lembu dan kambing aqiqah. Insyaallah kami akan usahakan. Sila Dail 0192653791 Azmi 

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP