TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Harga Kambing Aqiqah April 2012

>> Sunday, April 1, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah membekalkan khidmat kambing aqiqah khusus bagi ibubapa yang mahu melaksanakan tuntutan syariah ini. Tahniah kepada anda kerana berazam melaksanakannya dan insyaallah kambing aqiqah yang disembelih dengan niat khusus mendapat keberkatan ilahi akan diterima hendaknya. Bagi bulan april 2012, harga kambing aqiqah dan butiran berkenaan servis kami adalah seperti berikut:  

Harga Kambing Aqiqah: RM780

Berat Kambing : +-40kg

Jenis Kambing Aqiqah : Biri biri dan Kambing Kacuk

Tempoh Tempahan: Sementara stok masih ada, kami memohon pihak tuan supaya memaklumkan hasrat kunjungan anda ke kandang kami supaya kambing aqiqah yang tersedia dapat kami tempahkan untuk anda. Adalah menjadi kesulitan jika perjalanan anda yang jauh ke lokasi kami disudahi dengan ketiadaan kami di lokasi atas urusan syarikat.
Kami komited untuk memenuhi keperluan anda dan memberikan servis penyembelihan kambing aqiqah terbaik. Semoga urusan kita semua dipermudahkan insyaallah.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP