TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Aqiqah Kapar

>> Saturday, February 18, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, kami di Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah menerima tempahan kambing aqiqah siap masak untuk majlis aqiqah di pekan Kapar Klang. Dimana pekan kapar tu? Pekan Kapar terletak diantara Kuala Selangor dan Klang dan mereka yang berhajat mendapat lesen disini terletaknya pusat ujian lesen memandu bagi motorsikal kereta dan juga lori. Kambing aqiqah ini akan di masak dan digolekkan untuk Majlis aqiqah puteri kepada pelanggan kami En Johar.

Stesen Janakuasa TNB ada terletak di Pekan Kapar ni
Kambing aqiqah untuk majlis ini adalah untuk anak perempuannya, untuk anak perempuan seekor kambing disembelih dan alhamdulillah syukur tiba-tiba ipar kepada En Johar juga berhasrat sama melakukan ibadat sembelihan kambing aqiqah bagi puteranya. Bagi sekali harung dalam satu majlis untuk kesenangan semua. Ini pun bukan pertama kali kami mendapat undangan kambing golek aqiqah di Kapar ni.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP