TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Tahun Baru Masihi 2012

>> Tuesday, January 3, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Tahun baru Islam telah berlalu, kini tiba pula tahun baru masihi. Apa yang ingin disampaikan ialah, kita mesti rajin berusaha dalam hidup pentas ujian untuk ganjaran akhirat.


Bagi yang bekerja sendiri, selamat berusaha memajukan perusahaan anda. Perusahaan anda akan menjadi sumber rezeki dan pendapatan kakitangan anda. Semoga Allah memberkati pendapatan anda dengan rezeki yang halal.

Bagi mereka yang makan gaji, sedarlah anda menerima wang amanah untuk menjalankan tanggungjawab. Rezeki yang halal mendatangkan kecukuapan dan keberkatan hidup. Manakala rezeki yang tidak halal neraka tempatnya.

Ambil masa untuk merenung kembali hidup kita sepanjang tahun 2011 yang lepas. Hmm.. Doakan kami untuk berjaya pada tahun ini juga. Wallahualam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP