TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Sesi Santai Kambing Aqiqah

>> Tuesday, January 10, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth, Hari hari kita cerita tentang kambing aqiqah. Hari ini kita perhatikan kambing di sekeliling kita.Gambar kambing dibawah menunjukkan kehebatan yang Allah swt berikan kepada kambing untuk memanjat cerun walaupun dengan kecuraman yang tinggi. Mashaallah. Memang berbakat kambing ni
 
 Ninja Goat. Kambing ninja melompat dinding macam prince of persia
Kambing Panjat Emapangan? Susah nak buat aqiqah tu
Spider Goat sedang beraksi
Memang tak terduga makhluk ciptaan Allah dengan kaki kecil begini mampu memanjat empangan.
Kambing pnjat pokok, tak pernah lagi nampak di Malaysia
LAgi satu fenomena menarik, kambing panjat pokok besar. Tentu anda sangsi dengan kebolehan mereka yang unik ni. Tapi.. jeng3.. buktinya ada di bawah ni. Video rakaman sebenar kambing panjat pokok. Lihat benar-benar atas pokok tu.

Rakaman Video sebenar kambing panjat pokok. Subhanallah

Tak dapat saya bayangkan kambing panjat pokok di Malaysia ni. Tinja kambing berguguran daripada pokok sekaligus menambahkan kesuburan tanah dan menggemukkan pokok. Hehe

Video 16 ekor kambing sedang bersantap di atas pokok. Video ini di rakamkan di Maghribi aka Morocco.

Sekumpulan kambing gunung sedang makan berjamaah di kawasan tinggi. Gemuk-gemuk walaupun tinggal di kawasan tandus. Walhal kambing kampung Malaysia ni kurus-kurus saja. kenapa ya? Penternak kambing Malaysia patut tiada alasan untuk tidak menggemukkan kambing ni ehehehe.

Anak kambing sedang memanjat gunung cuper cerun. Tak jatuh dan menakjubkanblog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP