TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Harga Kambing Januari 2012

>> Thursday, January 3, 2019

Harga Kambing Golek Januari 2012


Assalamu'alaikum Wrmbth, Masih dengan suasana tahun baru, marilah kita bekerja dengan amanah dan bersungguh-sungguh. Bage mereka yang berhajat melaksanakan ibadat aqiqah dengan kambing, berikut adalah harga kambing 2012 dari Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah

 harga kambing
Harga Kambing 2012 Seberat lebih 45kg pada RM790 sahaja

Harga Kambing Panggang Golek Berpatutan

Kambing aqiqah cukup syarat untuk anda pada saiz yang sangat besar (hampir anak lembu) dan harga RM790 sahaja. Daging memang banyak dan lembut, tak percaya? Boleh lawat sendiri dikandang untuk kepastian. Harga kambing untuk januari 2012 yang sangat istimewa, boleh bandingkan harga kerana anda memang pengguna bijak.

harga kambing
Ini pula kambing pada berat lebih 40kg
Gambar diatas ini untuk baka kambing yang sama pada berat berbeza, RM770 siap sembelih lapah dan hantar kepada anda. Berat lebih 40kg dan daging pun banyak. Hanya kambing untuk januari 2012 terbaik untuk anda.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP