TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Hukum Niat Aqiqah dan Qurban

>> Monday, November 14, 2011

niat aqiqah

 Soalan Hukum Niat Aqiqah dan Korban: Saya ingin tahu lafaz niat untuk  Aqiqah dan Qurban untuk anak saya. Terima kasih.

 

 

 

 

 

Create your own banner at mybannermaker.com!Jawapan: Setiap amalan itu bergantung dengan niatnya dan niat semasa melaksanakan ibadat aqiqah dan qurban bukan dilakukan oleh anak anda. Semasa hendak menyembelih, penyembelih tersebut hendaklah maklum tentang tujuan haiwan itu diesembelih (samada untuk aqiqah atau korban) dan untuk siapa ibadat tersebut dilaksanakan.Wallahua'lam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP