TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Catering Majlis Aqiqah Bandar Putri

>> Friday, November 20, 2020

Harga Kambing Golek Panggang dan Tempahan

Catering Kambing golek Majlis Aqiqah Bandar Putri

Assalamu'alaikum Wrmbth, Catering Majlis Aqiqah di Bandar Putri Klang telah selamat diadakan pada 29 Oktober lepas. Baru hari ini ada kesempatan untuk mengulas. 2 ekor kambing golek telah siap dihidangkan kepada para tetamu yang hadir disertai dengan menu sampingan seperti kentang putar, sos lada hitam dan coleslaw. SILA TELEFON atau SMS 0192653791
Kambing Golek Aqiqah
Panas diatas pemanggang, kambing golek menyerikan majlis aqiqah anda

Hidangan Kambing Golek Panggang Istimewa

Panas dan lazat untuk sajian tetamu sekalian. Alhamdulillah, hidangan kambing golek bagi catering majlis aqiqah ini berjaya kami laksanakan denganjayanya tanpa sebarang aral melintang. Masalah hadir untuk diselesaikan bukan? Majlis aqiqah ini diadakan untuk anak lelaki pelanggan kami. Majlis ini dimulakan pada jam 2 petang dan hidangan kambing golek yang dihidangkan habis dalam jangka masa 2 jam sahaja dihidangkan. Cuaca yang cerah di Bandar Putri pada hari tersebut melancarkan lagi temasya pada hari tersebut. Memang rakyat Malaysia sedang dilanda demam kambing golek bukan.
Kambing Golek Aqiqah
Peta ke Bandar Putri Klang

Segala puji hanya dari Allah kerana memberikan kami kelapangan untuk menjayakan catering majlis aqiqah di Bandar Putri ini dengan sempurna. Hingga bertemu lagi di lain masa Insyaallah.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP