TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Usahawan Islam Ternak Kambing Lembu

>> Friday, October 7, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Usahawan dari golongan orang bumiputera memang kurang, malah usahawan islam dari kelompok ini lebih sedikit lagi. Jadi apa definisi usahawan islam dan usahawan biasa. Ianya terletak pada kod etika yang dipegang mereka.

Dalam pencarian saya diinternet, terjumpalah satu artikel yang ditulis oleh kakitangan USIM berkenaan usahawan islam ini. Kami juga mahu menjadi usahawan islam menternak kambing dan lembu yang berjaya. Dengan doa dan sokongan anda semua diiringi usaha dan tawakal kami insyaallah ini tidak mustahil.

SILA KLIK UNTUK KERTAS KERJA USAHAWAN MUSLIM

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP