TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

SIME DARBY MEDICAL CENTRE

>> Thursday, October 27, 2011

Assalamua'alaikum Wrmbth,

Sebuah lagi hospital bersalin di Subang Jaya, maklumat lanjut boleh rujuk dibawah


Sime Darby Medical Centre – Subang Jaya, Selangor LINK ASAL

sjmc
Sime Darby Medical Centre - Subang Jaya, Selangor
Sime Darby Medical Centre Maternity and Delivery Package
Normal delivery: RM 4,500
Cesarean: RM 8,000
Recommended gynae: Dr Siti & Dr Delaila
The Sime Darby Medical Centre Subang Jaya is about a half-hour’s drive from the Kuala Lumpur International Airport. This 393-bed private tertiary care hospital offers all major specialties as well as niche medical services complete with cutting-edge medical technology and techniques. This renowned flagship medical institution under SIME DARBY Healthcare has won the prestigious Prime Minister’s Quality Award twice as well as the International Asia Pacific Quality Award. The hospital boasts of revolutionary medical equipment such as a 64-slice PET/CT scanner, a 3.0Tesla MR scanner, 3D High Dose Rate brachytherapy system and a Dual Source CT scanner. The Sime Darby Medical Centre offers niche services, which include complex cancer treatments, blood/marrow transplants, epilepsy surgery, laparoscopic weight-loss surgeries and joint replacement surgeries.
Sime Darby Medical Centre Contacts
Address: 1 Jalan SS12/1A
47500 Subang Jaya
Selangor, Malaysia
Phone: 603-5639 1212
Fax: 603-5639 1675
City: Subang Jaya
State: Selangor
Email: healthcare@simedarby.com
Website: http://healthcare.simedarby.com.my

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP