TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Naik Taraf Kandang Kambing

>> Sunday, October 30, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Sedikit makluman kepada pembaca budiman semua. Kandang Kambing kami sedang dinaik taraf sedikit untuk meningkatkan keselesaan penghuni dan meningkatkan kecekapan kerja harian.

Lagipun, dah banyak kayu dan dinding yang patah ditanduk kambing dan pak janggut yang naik meroyan kerana lambat diberi makan. Ish3.. sampai macam tu sekali ya.

Insyaallah kami akan berhijrah kearah yang lebih baik dari sebelumnya dan diberi kekuatan. Amin.

Jika ada kesempatan akan saya sertakan gambarnya ya. :)

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP