TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Korban Qurban Palestin

>> Monday, October 31, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Hari Raya Aidil Adha sudah begitu hampir, tidak sampai seminggu lagi tibanya kemuncak ibadah haji ini. Dimasa kita meraikan hari besar umat islam ini umat islam palestin tidak dilupakan. Semoga Palestin akan kembali aman dengan tertegaknya kerajaan islam yang adil.

Antara Alternatif bagi membantu rakyat palestin ialah dengan membantu mereka melaksanakan ibadat korban / qurban. Kami di Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah belum dapat membantu secara langsung rakyat palestin tetapi banyak NGO islam di Malaysia telah mempelopori usaha ini yang wajar disokong.

NGO seperti AMAN PALESTIN yang mempunyai wakil di Shah Alam, Bangi, Johor, Pulau Pinang, Johor, Negeri Sembilan sedia membantu anda menyalurkan sumbangan derma kepada umat islam palestin. Jadi laksanakan ibadat korban / qurban Aman Palestin atau NGO lain dengan segera dan insyaallah akan mendapat redha Allah swt.

Layari AMANPALESTIN.NET

Kami tiada ikatan perniagaan dengan mereka tetapi agama Allah swt yang mengikat kita bersama

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP