TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

KAMBING LEMBU AQIQAH

>> Monday, October 29, 2012

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Bagi merancakkan perlaksanaan ibadat AQIQAH / AKIKAH dengan kos MINIMA, Kami di Pakar Kambing Golek dan Panggang Harga Murah kini menawarkan PAKEJ LEMBU AQIQAH / AKIKAH TERMURAH khas untuk ANDA. HARGA NOVEMBER 2011 TELEFON atau SMS 0192653791

Dengan HARGA BERPATUTAN untuk KAMBING &  LEMBU AQIQAH (Amat digalakkan 1 bahagian untuk anak perempuan dan 2 bahagian untuk lelaki) Kami akan SEMBELIH LAPAH dan HANTAR.

SYARATNYA tempahan perlu AWAL dari tarikh tempahan.

BAGI TEMPAHAN aqiqah SIAP MASAK/hidangan tambahan RM250 SAHAJA (bagi hidanganberkuah seperti kari dan kurma)

BAGI AQIQAH KAMBING RM800 SEMBELIH LAPAH HANTAR 

Penyedia perkhidmatan kambing dan lembu aqiqah pilihan anda

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP