TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Berapa Harga Kambing Jamnapari

>> Thursday, October 20, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Bagi pembeli dan ibubapa yang sedang mencari kambing untuk projek ternakan kambing disini saya sertakan harga istimewa kambing jamnapari bagi November 2011.

kambing jamnapari

HARGA KAMBING JAMNAPARI AQIQAH- RM750 (Cukup syarat aqiqah - siap sembelih lapah dan hantar) - SEMENTARA STOK MASIH ADA

Penternakan kambing ini memerlukan usaha intensif dan semangat kental kerana industri ternakan kambing boer jamnapari dan sebagainya diwar-warkan sebagai menjanjikan pulangan lumayan tetapi harus diingat semua ini harus diiringi dengan minat yang mendalam dan kesabaran dan usaha yang menggunung tinggi. Kambing kampung juga harus bersaing dengan bekalan kambing jamnapari boer import yang mempunyai saiz lebih besar pada harga yang lebih murah.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP