TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Sudah Jatuh di Timpa Tangga Kasihan Penternak

>> Thursday, September 22, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Sudah baca luahan diatas? Jika sudah, baca lagi.. LINK ada disini KLIK

Bidang PENTERNAKAN dan PERTANIAN sangat mencabar dan memerlukan semangat waja. Ramai yang sudah tersungkur dan ramai yang masih berkira-kira untuk mengundur diri dari terus hidup dalam dunia pancaroba ini.

Pesanan kepada semua INDIVIDU, hati-hati dengan janji manis SESIAPA pun, kerana bila anda sudah jatuh tersungkur baru anda tahu siapa kawan sebenar anda. Hidup anda adalah pilihan anda, berpesanlah dalam hal kebaikan dengan kesabaran.

Insyaallah bi iznillah, kami akan buktikan perjuangan ini tidak sia-sia, mari belajar sesuaikan diri dengan keadaan sekeliling dan berhenti merungut. Masa untuk bekerja

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP