TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Selamat Menghadapi UPSR

>> Saturday, September 10, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,


Dikesempatan yang singkat ini, saya ingin mengucapkan selamat berjaya dalam Ujian Penilaian Sekolah Rendah kepada adik-adik sekalian.

Hasil dari peperiksaan ini bakal menentukan halatuju hidup anda. Jika elok keputusannya, maka ia akan menjadi batu loncatan untuk masuk ke sekolah berasrama penuh yang melatih anda menjadi individu berketrampilan.

Kami iringi dengan doa dan harapan menggunung tinggi.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP