TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari Pembekal Kambing Anda

>> Wednesday, September 7, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Setelah sebulan berpuasa menahan lapar dahaga serta mengekang nafsu yang pastinya memerlukan kesabaran, kini tiba hari raya.

Meskipun pemergian Ramadhan ditangisi, Kemenangan manusia yang berjaya kembali kepada fitrah penciptaan Allah swt wajar disyukuri. Marilah bersama-sama meraikan detik gembira ini.

Taqabbalallahu Minna Wa Minkum

Bersantai bersama keluarga di Hari Raya Mmbekkk!!!

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP