TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Majlis Perkahwinan Kambing Golek

>> Monday, September 12, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,


Selamat menyambut musim peperiksaan kepada adik-adik semua. Tidak lama selepas itu musim cuti sekolah pun bermula dan meriahlah hujung minggu dengan majlis perkahwinan.

Kepada pasangan mempelai yang bakal melangsungkan majlis perkahwinan hujung tahun 2011 ini, kami ucapkan selamat pengantin baru dan "Barakallahu Lakuma Wa Baraka Alaikuma Wa jam'a Bainakuma Fil Khair"

Bersederhanalah dalam meraikannya kerana banyak lagi keperluan dan perbelanjaan selepas memasuki gerbang perkahwinan. Paling tidak pun dengan membuat kenduri dan menumbangkan seekor kambing. Sudah tentu terdapat hikmah dalam sunnah Rasulullah SAW yang akan memberkati majlis perkahwinan anda.

JIKA ANDA PERLUKAN BANTUAN untuk HIDANGAN ISTIMEWA KAMBING GOLEK.. INSYAALLAH  kami boleh membantu.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP