TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

KAMBING PANGGANG BAKAR SENDIRI

>> Monday, September 26, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Contoh Gambar Daging Perap


Bagi mereka yang menggemari hidangan Daging Kambing / Biri-biri bakar dan ingin menjimatkan kos, kami ada penyelesaian sesuai untuk anda.


DENGAN HARGA RM650 (TAWARAN INI HANYA UNTUK BUKAN AQIQAH) ANDA JIMAT RM300 , daging seekor kambing/ biri-biri yang telah siap dipotong dan diperap sedia untuk dibakar oleh anda.
Contoh Lain Marinated Lamb atau Daging Biri-biri Perap

SESUAI untuk AKTIVITI KELUARGA dan dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan dengan memasak hidangan daging kambing panggang bersama-sama keluarga.


BAGUS juga untuk merapatkan hubungan KEMASYARAKATAN dengan memanggang kambing bersama-sama.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP