TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Ejen Halal Episod 1

>> Saturday, September 24, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Saya suka menonton rancangan ejen halal di tv al-hijrah kerana penuh dengan info berguna dan mendidik kita menjadi pengguna islam yang lebih peka dengan tanggungjawab kita.Ejen Halal Episod 1 <-- KLIK SINI


Sinopsis Episod 1: 
Program ini diterbitkan untuk memperingatkan pengguna tentang kepentingan setiap produk dalam memiliki logo halal sebagai tanda aras kualiti penghasilan produk dan kepenggunaan. Program ini juga akan membawa penonton mengunjungi pengusaha dan kompaun produknya sekaligus mengklasifikasikan 'standard operation procedure' (SOP) serta meletakkan status logo halal.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP