TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Indahnya Alam Ciptaan Allah

>> Wednesday, August 3, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Dalam kesibukan kita bekerja dan pada masa yang sama berlumba-lumba meraih keberkatan ramadhan, Mari kita dengarkan sebuah lagu dari Yusuf Islam berjudul "God is the Light"Betapa kerdilnya diri kita ini. Indahnya dunia jika semua manusia taat dan berlaku adil pada satu sama lain. Fokus pada mencari keberkatan ilahi (Allah swt) dan bukan pada persaingan duniawi yang membawa pertelingkahan.

Insyaallah disyurga sana. Wallahu'alam.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP