TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Ekonomi & Saham Info

>> Tuesday, August 9, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,


Saya ingin berkongsi sedikit berita kepada para pembaca sekalian, Jika kalian ada melabur di pasaran saham , unit trust dan segala yang bersangkut paut saham dinasihatkan supaya menjualnya segera.

Saya bukanlah seorang pakar perunding kewangan dan ahli yang layak dalam bidang ini tetapi dari beberapa pemerhatian dan beberapa rujukan, insyaallah anda akan lihat apa yang saya katakan ini tidak lama lagi.

Harga harian emas pun semakin naik secara mendadak beberapa hari ini. Saya sekadar berkongsi anda yang mengambil tindakan.

Wallahu'alam

PS: saya sertakan link yang berkaitan dibawah
http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/malaysia-terus-rasa-kesan-global-nilai-bursa-terhakis-rm31-bilion-lagi/

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP