TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

RADIO IKIM Slot Islam Itu Indah Bersama Dr Muhaiya

>> Wednesday, May 4, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,


Telah menjadi lumrah manusia untuk sentiasa mengharapkan sesuatu yang baik bagi diri mereka.

Tetapi dalam dunia yang penuh ranjau dan pancaroba ini, ramai dari kita tersandung lalu lupa matlamat sebenar dan halatuju mereka didunia ini.

Saya amat menyarankan para pembaca blog ini meluangkan masa setiap RABU jam 10 PAGI bagi slot Islam Itu Indah di Radio IKIM FM bersama Dr. Muhaiya. Tayangan ulangannya pula pada jam 1pagi khamis ataupun pada hari sabtu jam 7 pagi

http://www.drmuhaya.com/

Link kepada laman web Dr Muhaiya

Mungkin anda sudah penat mengeluh dan mengharapkan sesuatu yang tidak tercapai bagai menanti buah tak gugur. Mengapa tidak panjat sahaja pohon tersebut atau pergi saja ke pohon lain.

Masa untuk berhijrah. Tinggalkan sahaja beban tidak bermanfaat dibelakang.

Semoga bermanfaat

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP