TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Mengiklan Percuma di KambingHalal

>> Wednesday, May 4, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,


Berita baik untuk semua hamba-hamba Allah sekalian.

Kami membuka ruang kepada rakan-rakan peniaga muslim yang komited dan jujur dalam perniagaan mereka untuk menghantar artikel mengenai produk dan perniagaan mereka kepada kami.

Artikel ini hendaklah tidak melebihi 100 patah perkataan dan BUKAN PRODUK MLM.

Harus diingat, pertimbangan untuk menyiarkan artikel tersebut terletak 100% pada pihak kami dan kami juga mempunyai tanggungjawab untuk melupuskan artikel tersebut jika terdapat aduan dari pihak tertentu (Aduan dan penipuan)


Kami juga tidak akan bertanggungjawab didalam urusan jual beli antara pelanggan dan mereka. Niat kami hanya ingin melihat lebih ramai usahawan muslim yang berjaya.

Ruang sudah terbuka, mari-mari hantarkan pada kami..

Emelkan kepada Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah http://kambinghalal.blogspot.com
. Sesungguhnya kita tidak mampu mendaki naik berseorangan, bak kata orang tua-tua

Bulat air kerana pembentung, Bulat manusia kerana SEPAKAT

Wallahua'lam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP