TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kemas Kini Kambing

>> Wednesday, May 4, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,


Alhamdulillah kepada Allah SWT kerana memberikan limpahan rahmatnya kepada kita semua.

Kami di Pakar Kambing Golek Dan Panggang Harga Murah sentiasa bertekad memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan kami terutama sekali dalam menyelesaikan amanah kambing aqiqah.

Operasi masih berjalan seperti biasa walaupun pelbagai aral melintangi laluan perniagaan ini. (Bunyi kambing mengembek kelaparan dan kekurangan perhatian)

Akhir kata, Jika anda berhajat melaksanakan hajat "BERKAMBINGAN", jangan segan-segan hubungi kami.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP