TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Fried Chicken House

>> Saturday, April 30, 2011

Assalamu'alaikum Wrmbth,

Dalam minggu kebelakangan ni sudah beberapa kali saya berkunjung ke FRIED CHICKEN HOUSE di seksyen 7 Shah Alam berdekatan dengan kompleks belia negeri Selangor.

Sebagai alternatif kepada KFC, saya memang berpuas hati dengan kualiti dan rasa Menu berasaskan ayam.


Jadi, semoga pihak Fried Chicken House juga berusaha dari masa ke semasa meningkatkan kualiti perkhidmatan. Yang penting makanan terjamin halal dan dari hasil tangan orang islam.

Ini link laman web mereka. FRIED CHICKEN HOUSE

Lepas ni mungkin ada FRIED GOATIE HOUSE pula. Hehehe :)

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP