TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Maklumbalas Katering Kambing Aqiqah

>> Sunday, February 6, 2011

Assalamualaikum Wrmbth,

Ucapan penghargaan dan sekalung penghargaan diucapkan kepada keluarga En. Kamarul kerana Majlis Aqiqah anak beliau yang berjalan lancar pada sabtu 5 Februai 2011 di Jalan Ipoh Kuala Lumpur.

Berikut saya kongsikan maklumbalas beliau mengenai perkhidmatan kambing aqiqah beserta pakej katering kami. :)

Assalamualaikum...

Saya serta keluarga mengucap kan ribuan terima kasih atas perkhidmatan pihak en yang terbaik dan paling bagus..syukur alhamdulillah majlis anak saya dgn izin allah termakbul hari ini..saya memang berpuas hati terhadap pakej catering dan aqiqah pihak tuan..disini dengan ikhlas nya saya memberi skala 10 bagi keseluruhan perkhidmatan pihak tuan.Terbaik bg saya...insya allah jika ade majlis lg saya akan mendapatkan perkhidmatan pihak tuan..

Ribuan terima kasih kepada pihak catering yang bersusah payah menjayakan majlis ini serta terima kasih kepada semua pekerja pihak tuan wasalam

Kami juga berbesar hati menerima pelanggan kami dan melaksanakannya sebaiknya. Insyaallah.

Bagi mereka yang berhajat melaksanakan majlis kambing aqiqah, bekalan susu kambing dan kambing golek dan pakej katering.. Boleh Hubungi kami KAMBINGHALAL

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP