TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Susu Kambing Segar

>> Sunday, January 23, 2011

Assalamualaikum Wrmbth,

Semoga Allah SWT membantu urusan umat islam dalam semua perkara. Apa khabar anda semua, semoga anda dan keluarga tercinta berada dalam pemeliharaan Allah SWT.


Semenjak kami membekalkan susu kambing segar, antara keluhan awal yang kami terima dari pelanggan ialah:

" Susu kambing berbau kambing ke?"

" Mesti hanyir susu ni"

" Tak tahan lama susu kambing ni"

Alhamdulillah, setelah diyakinkan khasiat dan diperbetulkan persepsi skeptikal pelanggan kami, baru pelanggan tahu betapa sedapnya susu kambing segar ni. :)

Susu Kambing kami diperah dari Kambing Saanen dan bukan kambing kampung. Sebagai makluman, susu kambing kampung memang agak berbau tetapi susu kambing saanen insyaallah tidak berbau. Kambing ini bukan kepunyaan penternak bernama saanen tetapi Saanen ialah baka kambing khusus bagi penghasilan susu. Lihat gambar dibawah :)
Petua supaya susu kambing segar dapat disimpan lama, letakkan ia dalam ruangan sejuk beku dan asingkan dari daging dan ikan. Insyaallah ia akan tahan sehingga 4 bulan.

Semoga kita semua beroleh manfaat dari khasiat susu kambing. :)

Sebotol 250mL pada harga RM6

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP