TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Resepi Susu Kambing Goncang (Milk Shake)

>> Sunday, January 16, 2011

Assalamualaikum Wrmbth,

Selamat mencuba hidangan yang sungguh berkhasiat dan lazat ini :)


Bahan-Bahan:
2 gelas susu sejuk
2 sudu besar aiskrim rasa vanila
2 hiris limau nipis / lemon (untuk hiasan)

Cara:
Sejukkan susu di dalam peti sejuk. Sejukkan 2 gelas minuman yang tinggi. Masukkan aiskrim ke dalam jag & tambahkan susu sejuk serta enjutkan campuran tersebut hingga sebati. (beberapa minit sahaja). Tuangkan minuman "milk shake" ke dalam gelas-gelas yang telah disejukkan & hiaskan dengan hiris limau. Hidangkan sejuk.

KLIK JIKA MAHU LEBIH BANYAK RESEPI BERASASKAN KAMBING YANG BERKHASIAT

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP