TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Petua Daging kambing Lebih Sedap

>> Sunday, December 26, 2010

Kambing Golek Aqiqah

Assalamualaikum Wrmbth,

Bagaimana masakan daging anda lebih enak? Petuanya ialah.. jangan dibuang air rebusan daging yang digunakan untuk melembutkannya.

Masukkan semula kedalam masakan kerana ia adalah pati daging dan jadikan ia kuah. Petua ini boleh dilakukan untuk semua masakan. Jika ada tulang yang tidak digunakan, masukkan bersama rebusan daging untuk makanan yang lebih enak dan lazat

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP