TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Pembekal Daging Kambing Segar

>> Friday, December 3, 2010

Assalamualaikum wrmbth,

Kini kami juga membekalkan daging kambing segar bagi sebarang majlis. Harga daging akan mengikut harga pasaran harian.

Anda boleh semak harga harian daging kambing segar disini (Menurut harga semasa di tetapkan FAMA). Harga semasa artikel ini diterbitkan ialah RM30/kg

HARGA TERKINI FAMA

Bagi pesanan melebihi 15kg, penghantaran PERCUMA di sekitar Klang, Shah Alam, Kapar, Setia Alam, Meru dan Pelabuhan Klang.

Saya pasti, ramai membandingkan harga daging kambing beku dengan yang segar.

Yang pasti.. kualiti dan rasa membezakannya. Wallahua'lam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP