TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kini Kami di Lengkapi Global Positioning Sytem (GPS)

>> Wednesday, November 10, 2010

Assalamualaikum wrmbth,

Sebagai menghargai sokongan berterusan dari pelanggan kami dan komitmen kami untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan secara berterusan. Kini kami dilengkapi Sistem Pengesanan Global untuk memudahkan proses penghantaran terus ke destinasi yang dituju.Semoga dengan penambahan kelengkapan kami ini akan menaikkan kualiti perkhidmatan kami. Wallahua'lam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP