TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Segar ku Jauh Berlari

>> Sunday, July 25, 2010

Assalamualaikum wrmbth,

Selamat berehat dihujung minggu yang indah ini. Kami percaya anda semua tentu sibuk memenuhi undangan perkahwinan dan meluangkan masa bersama keluarga tercinta. Bukankah memenuhi undangan itu kewajipan bagi orang islam.


Perbualan 2 ekor kambing: Lepas ni kami nak ke Antartika pula.


Percaya atau tidak, Kambing aqiqah kami sudah pergi sejauh negeri PERAK (Setiawan). Semalam (24 Julai 2010), salah seorang pelanggan kami, Encik Rasid dari Meru, Klang telah membawa pulang kambing aqiqah untuk kenduri kendara. Beliau dan keluarga amat berpuas hati dengan kesegaran kambing walaupun selepas 6 jam perjalanan jauh. Daqing kambing aqiqah juga tidak berbau hasil dari penyembelih kami yang berpengalaman, En. Jailani.

Dengan harga serendah RM650, kami akan SEMBELIH, LAPAH dan HANTAR kerumah anda.

Untuk Maklumat lanjut sila hubungi:

Fairul 0192653791

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP